Tel. +370
Lietuvių Anglų

Rasti prekę

Vyras
Moteris
Dabar perka

NAUJIENOS

2017-12-07

Top Dovanos Sporto Sirgaliams iki 20 Eurų

Top Dovanos Sporto Sirgaliams iki 20 Eurų

Nustebinti puikia dovana sporto sirgalių nebūtinai turi būti brangu. Yra begalė puikios atributikos, kurios galima įsigyti mažiau nei už 20 €.

Štai TOP kategorijos Superfanas.lt parduotuvėje.


ŽIEMINĖS KEPURĖS FANAMS – kai Lietuvoje ruduo ir žiema tęsiasi 9 mėnesius, nieko nėra geriau už gerą kepurę. O jei kepurė dar yra su mylimo klubo logotipu..nuo 12.95 euro.  

 

 

 

VASARINĖS KEPURĖS FANAMS - o likusiems 4 pavasario ir vasaros mėnesiams rinkitės kepures su snapeliu. Tiesa, populiariausios „snapback“ kepurės kainuoja daugiau nei 20 eurų, bet tikrai yra ir pigesnių. Nuo 12.95 €.

 

 

 FANŲ ŠALIKAI – futbolo sirgalius yra neįsivaizduojamas be klubo šaliko. Tai nereiškia, kad jis nešios jį visur ir visada, bet rungtynių  metu turėti jį šalia and sofos yra būtina :) Nuo 12.95 €.

 

 

PUODELIAI – kas gali būti geriau, nei gerti arbatą ar kavą iš savo mėgstamiausio klubo puodelio. Daugybė dizainų ir dydžių. Krepšinio ir futbolo klubų puodeliai nuo 10.95 €.

 

 

 

 

SPORTINIAI MAIŠELIAI  – jei jūsų sūnus lanko treniruotes, nėra nieko geriau ir praktiškiau už sportinį maišelį su klubo logotipu. Jame puikiai tilps treniruočių apranga ir bateliai. Nuo 9.95 €.

 

 

 

 

FUTBOLO IR KREPŠINIO KAMUOLIAI – treniruotėms ir paprasčiausiam paspardymui ar pamėtimui lauke. Ideali dovana berniukui (patys išbandėm :)).  Nuo 15.95 €.

 

 

 


GERTUVĖS – kam neštis į treniruotę pirktą vandenį, jei Lietuvoje puikiausias bėga iš čiaupo :) Pripildote savo mėgstamo klubo gertuvę ir jūs pasiruošę treniruotei. Nuo 8.95 €.

 

 

 

 

LIETUVOS MARŠKINĖLIAI – didžioji dalis Lietuvos marškinėlių kaina nesiekia 20 eurų. Su mūsų dizainais, būsite tikrai pastebėtas ne tik Lietuvoje, bet ir keliaudami. Jei gyvenate užsienyje ar turite ten draugų, nerasite geresnės dovanos Lietuvos sirgaliui. Nuo 13.95 €.

 

 

 

 

GĖRIMŲ BOKALAI – tik suaugusiems :) Alaus stiklinės taurėsbokalai, mini baro rinkiniai. Alus tikrai tampa skanesnis, jei jis yra skanaujamas iš bokalo su mylimo klubo logotipu. Nuo 12.95 €.

 

 

 

 

PLIUŠINIAI ŽAISLAI – sportu domisi ne tik vyrukai. Jis tikrai patinka ir mergaitėms, ir mažiems vaikams. Mieli, švelnūs pliušiniai žaislai su mėgstamo klubo logotipu gali būti labai gera dovana. Nuo 10.95 €.

 

 

 

 

PINIGINĖS – kai fanas išsitraukia tokią pinginę, pinigų kiekis joje tampa ne toks jau ir svarbus :) Nuo 10.95 €.

 

 

 

Tikimės, kad padėjome jums sutaupyti, o kartu ir įsigyti puikią dovaną sporto sirgaliui. Jei turit klausimų, visada padėsime ir pakonsultuosime :)

Gerų Švenčių Jums Linki Superfanas.lt!

Atgal

LIETUVOS | MUZIKOS | SPORTO FANŲ GIMTADIENIAMS!

Prižiūri Sonaros
(0)